Homepage Wie zijn wij Wie-zijn-wij

Wie zijn wij

Na 28 jaar werkzaam te zijn geweest bij de Friesland Bank heeft eigenaar IJpe Groenhout in 2009 de stap genomen om voor zichzelf te beginnen. Wij zijn een onafhankelijk kantoor op het gebied van hypotheken, verzekeringen en als specialisme bedrijfsfinancieringen voor het MKB en Agrarische sector. Wij nemen uw financiële zorgen uit handen en zorgen ervoor dat u verantwoord een hypotheek of bedrijfsfinanciering afsluit. 

Daarnaast zijn wij ook Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Een solide bank met de persoonlijke aandacht die u mag verwachten van een bank. Waar u altijd even binnen kunt lopen voor een vraag of een advies.

IJpe Groenhout - Eigenaar

Ik houd me bezig met bedrijfsfinancieringen. Daarnaast geef ik leiding aan het personeel. Door mijn grote netwerk vind ik acquisitie het mooiste aan dit vak. En natuurlijk een tevreden klant!
 
 

Ivon van Someren - Adviseur bankzaken

Met mijn achtergrond bij de Friese Bondsspaarbank (1980) en Friesland Bank (1984) heb ik de werkzaamheden rondom uw bankzaken op mij genomen. Kunt u niet naar ons komen, dan komen wij naar u!
 
 
 

Robert Postma - Adviseur verzekeringen

Het bank- en verzekeringswezen veranderen in rap tempo. Maar sommige dingen moet je niet veranderen. Bij mij staan verbondenheid, persoonlijk contact en uitleg in begrijpelijke taal voorop.
 
 
 

Eppy Sinnema - Hypotheekadviseur

Het is mijn passie om uw droom mede mogelijk te maken. Graag ben ik uw persoonlijke gids in het financiële landschap. Aan de hand van mijn jarenlange ervaring en opgebouwde kennis help ik u graag!