Homepage Over Groenhout FD Over ons

Over Groenhout FD

Na 28 jaar werkzaam te zijn geweest bij de Friesland Bank heeft eigenaar IJpe Groenhout in 2009 de stap genomen om voor zichzelf te beginnen als allround adviseur.

Wij zijn een onafhankelijk kantoor op het gebied van hypotheken, verzekeringen en als specialisme bedrijfsfinancieringen voor het MKB en Agrarische sector. Wij nemen uw financiële zorgen uit handen en zorgen ervoor dat u verantwoord een hypotheek of bedrijfsfinanciering afsluit.

Daarnaast hebben wij voor sparen en betalen een exclusieve samenwerking met de RegioBank onderdeel van Volksbank N.V. welke gevestigd is in Utrecht.

 Waar de grote banken zich terugtrekken zie je de RegioBank verschijnen. De visie van de RegioBank is dan ook dicht bij de klant te staan en de laagdrempeligheid. In deze visie kunnen wij ons dan ook goed vinden, daarnaast houden wij van korte lijnen, kwaliteit en service.

 
 Verder zijn wij lid van diverse organisaties waaruit onze deskundigheid, betrouwbaarheid en integriteit blijkt.

Wij zijn gevestigd aan de van Aylvaweg 1 te Witmarsum. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Avondopenstelling en zaterdag zijn op afspraak.

Telefonisch zijn wij te bereiken op 0517-531529. Na kantooruren kunt u ons bereiken op 06-30603131. Ons mobiele nummer staat wel uit wanneer wij op klantenbezoek zijn.

U kunt vrijblijvend bij ons langs komen voor advies, de koffie staat voor u klaar.