Homepage Nieuws

Nieuws

 • In 2019 voor uzelf beginnen? Dit moet u weten.

  Nieuw jaar, nieuw bedrijf! Wilt u vanaf 1 januari 2019 gaan ondernemen? Dit moet u regelen om een goede start te maken. De meeste aanstaande ondernemers kiezen ervoor zelfstandige zonder personeel (zzp’er) te worden. Vooral omdat ze een nieuwe uitdaging zoeken en meer vrijheid willen in hun werk. In 2018 kende Nederland ruim 1 miljoen zzp’ers. Wilt u zich bij die groep aansluiten in 2019? Volg dan dit stappenplan.
 • Tijd voor een financiële schoonmaak

  Waarom zou u alleen uw huis grondig schoonmaken? Pak uw portemonnee en bankrekening ook eens aan en breng uw geldzaken op orde. Zeg abonnementen op, check uw verzekeringen en loop uw in- en uitgaven eens grondig door. Met de volgende vijf tips helpen we u een handje. Opgeruimd staat netjes!
 • Zo maak je samen met je kind spaardoelen voor 2019

  1 januari. De eerste dag van een nieuw jaar. Tijd voor nieuwe voornemens! Gezonder leven in de vorm van voedsel, beweging en lifestyle staat met stip op één. Alleen tegen de tijd dat het lentezonnetje komt, zijn de goede voornemens als sneeuw voor de zon verdwenen. Herkenbaar?
 • Een prijzig kerstcadeau? Pas uw betaallimiet aan!

  De feestdagen staan voor de deur! Tijd om cadeaus te kopen. Heeft u uw oog laten vallen op een chique ketting of een ander duur geschenk? Dan kunt u zelf uw betaallimiet tijdelijk verhogen.
 • Zo bedankt u een vrijwilliger

  Voorleesouders, dierenverzorgers, maatjes en boodschappenhulpjes. Wat moeten we zonder ze? Bijna een op de twee Nederlanders doet vrijwilligerswerk, of heeft dat weleens gedaan. Op 7 december is het Nationale Vrijwilligersdag. Een mooi moment om al deze mensen met een gouden hart te bedanken. Maar hoe?
 • De dure decembermaand: hoe voorkom je de valkuil?

  Het is december. Een feestmaand die in het teken staat van gezelligheid en samen zijn. Je familie en vrienden zien. En vaak geven we elkaar ook cadeaus.
 • Mijn huis isoleren. Wat kost dat?

  De winter neemt Nederland langzaam weer over. Buiten wordt het dus kouder, maar binnen houden we het graag warm. Om de gestookte warmte niet naar buiten te laten glippen, is het zaak uw huis goed te isoleren. Wij lopen de isolatiemogelijkheden en bijbehorende kosten met u door.
 • 3 dingen die u zelf kunt regelen voor uw hypotheek

  Wie een hypotheek afsluit, legt bepaalde zaken voor langere tijd vast. Fijn, want dat biedt zekerheid. Maar uw financiële situatie kan tussentijds veranderen. Gelukkig zijn er momenten waarop u uw hypotheek kunt aanpassen. We vertellen u er graag meer over.
 • Vanaf 2019: geld overboeken binnen vijf seconden

  Maakt u geld over naar een rekening van dezelfde bank? Dan staat het bedrag er direct op. Maar doet u dat naar een andere bank, dan kan het wel even duren. Met de komst van Instant Payments is dat binnenkort verleden tijd.
 • 3 manieren om op uw huidige hypotheek te besparen

  Minder maandlasten, dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch zijn er een aantal mogelijkheden om op uw bestaande hypotheek bij RegioBank te besparen. En dan vooral op de hypotheekrente. We geven uw drie tips.
1234